MIKSI EUROEDGE?

EuroEdge Hockey Advisorsin maine perustuu pelaajien erinomaiseen kohteluun ja luottamukseen. Pelaajiemme tyytyväisyys ja kokemukset ovat etusijalla.

Työskentelemme parhaiden Pohjois-Amerikkalaisten junioriseurojen kanssa. Sijoitamme pelaajan heille parhaiten sopivaan joukkueeseen. Kaikki USHL, NAHL, NCDC, WSHL, NA3HL ja USPHL kumppanimme ovat vakiintuneita, rehellisiä ja haluavat aidosti auttaa tavoitteisiin pyrkivää pelaajaa kehittymään seuraavalle tasolle. Mikko, Jay ja Ilari ovat energisiä, oma-aloitteisia ja positiivisia neuvonantajia. Heillä kaikilla on kokemusta niin pelaajana kuin valmentajanakin. Tämä auttaa heitä tarjoamaan pelaajalle taitoihin ja tavoitteisiin sopivan jääkiekkokokemuksen Pohjois-Amerikassa.

Olemme täysin tietoisia maineesta, joka värväys- ja pelaajapalveluja tarjoavilla yrityksillä on jääkiekkomaailmassa. Me EuroEdgessä haluamme tarjota pelaajille sitä, mitä he oikeasti tarvitsevat – auttaa kehittämään peliään ja taitojaan sekä hankkimaan kokemuksia. Tarjoamme pelaajille osaamistamme ja työskentelemme heidän eteensä – tehden tästä todella mahtavan kokemuksen.

ASIANTUNTIJAMME

Huolehdimme pelaajien kehityksestä henkilökohtaisesti ja tutustumme heidän perheisiinsä. Henkilökohtainen lähestymistapa auttaa meitä löytämään pelaajalle oikean valmentajan ja joukkueen. EuroEdge etsii eri vaihtoehtoja kaupungin, valmentajan ja joukkueen mukaan – ja siten rajaa vaihtoehdot sellaisiin, jotka sopivat parhaiten pelaajien taitoihin ja tavoitteisiin. Selitämme aina joukkueen tilanteen sinulle todenmukaisesti – emme jätä mitään pimentoon – joten kun saavut Pohjois-Amerikkaan pelaamaan – olet henkisesti valmis pelaamaan oikealla tasolla.
 
Huolestuttaako matkustaminen, viisumin hakeminen tai asettuminen USA:han? Me opastamme pelaajat läpi tämän prosessin. EuroEdge avustaa tarvittaessa viisumin hakemisessa, matkajärjestelyissä ja antaa neuvoja USA:han asettumiseen.
 
Palvelumme ei pääty joukkueen valintaan. EuroEdge auttaa myös mahdollisissa kauden aikana eteen tulevissa kysymyksissä jääkiekkoon, joukkueen asioihin, asumiseen tai yliopistoon hakeutumiseen liittyen. Tavoitteenamme on tehdä pelaajiemme siirtymisestä uuteen elämänvaiheeseen ja jääkiekkokokemukseen – positiivinen – ja sellainen jonka muistaa loppuelämänsä!

PALVELUMME

Mikä saa EuroEdgen erottumaan muista – keskitymme rehelliseen, henkilökohtaiseen joukkuehakuun pelaajillemme – edulliseen hintaan. Työskentelemme kerrallaan vain rajallisen pelaajamäärän kanssa löytääksemme juuri oikean joukkueen jokaiselle pelaajistamme. Kaikki USHL, NAHL, NCDC, WSHL, NA3HL ja USPHL kumppanimme ovat vakiintuneita, rehellisiä ja haluavat aidosti auttaa tavoitteisiin pyrkivää pelaajaa kehittymään seuraavalle tasolle. Kaikilla EuroEdge asiantuntijoilla on kokemusta niin pelaajana kuin valmentajanakin. Tämä auttaa heitä tarjoamaan pelaajalle taitoihin ja tavoitteisiin sopivan jääkiekkokokemuksen Pohjois-Amerikassa.

 • EuroEdge asiantuntija (koko kausi)
 • Scouting arviointi
 • Mentorointi
 • Neuvontaa
 • Koulutusta sosiaaliseen median käyttöön
 • Juniori/Yliopisto jääkiekon opastamista
 • Tason valinta
 • Suosituksia valmentajille
 • Ravitsemusneuvoja ja -ohjelmia
 • Sisäinen kehitysleiri
 • Leiri suosituksia
 • Showcase suosituksia
 • Yliopistoon hakeminen/Rahoitusneuvonta
 • Jääkiekko CV/Videoiden päivitys

EUROEDGE HINNOITTELU

EuroEdgen hinnoittelu on yksinkertainen. Maksat vain yhden hinnan. Autamme pelaajiamme joukkueen löytämisessä, pelivideon teossa, viisumihakemuksessa, matkajärjestelyissä – ja paljon muussa. Teemme asiat helpoksi. EuroEdge ei voi taata pelaajan menestymistä. Voimme tarjota mahdollisuuden joukkueessa pelaamiseen. Loppu on pelaajasta kiinni. Jos homma ei jostain syystä toimikkaan, EuroEdge työskentelee yhdessä pelaajan kanssa löytääkseen sopivamman joukkueen.

MITÄ EUROEDGE TARJOAA

 • Paikan joukkueesta

 • Konsultointia viisumihakemuksessa ja matkajärjestelyissä

 • Kommunikoimme pelaajan ja joukkueen kanssa läpi kauden

 • Mahtavan juniorikiekkokokemuksen Pohjois-Amerikassa

ASIAKKAILTAMME KUULTUA

”Rehellisyyttä on vaikea löytää. Vähän aikaa EuroEdgeen liittymisemme jälkeen – huomasimme, että he olivat täysin rehellisiä ja välittivät pojastamme”

– SUOMALAISEN -98 SYNTYNEEN PELAAJAN VANHEMPI

”Aloitimme yhteistyön EuroEdgen kanssa 10 kuukautta sitten. Sen jälkeen, poikamme Erik on pelannut yhden täyden kauden juniorikiekkoa USA:ssa ja on ensikaudella siirtymässä korkeammalle tasolle”

– RUOTSALAISEN -98 SYNTYNEEN PELAAJAN VANHEMPI

”Poikamme Yannick oli aina unelmoinut Yhdysvalloissa pelaamisesta. Kaudella 2015/16 hänen unelmistaan tuli totta, kun hän pelasi NA3HL:ssä. Kokemus oli Yannickille ainutkertainen ja hän sai elinikäisiä ystäviä, joita ei koskaan unohda”

– SVEITSILÄISEN -97 SYNTYNEEN PELAAJAN VANHEMPI

OTA YHETYTTÄ

Voit kysyä meiltä mistä vain, mikä sinua jäi askarruttamaan